На риболов в Русия: Красноярск


Русия Уникално изживяване сред дива природа предлага Михаил Кравцов приятел на ribari.net. Той е от Красноярск и се занимава с риболовен туризъм, ако искате да посетите Русия и нейните диви и необуздани реки това е вашият човек! Той лови риба от малък, познава района, знае местата, в които можете да уловите големи трофейни екземпляри. Познава навиците на рибата и знае къде и как на какво кълве.

Ако искате да си подарите незабравимо преживяване можете да се свържете с него на тел: +79082026400 или на mail: [email protected] или просто да му изпратите покана във Фейсбук. Красноя́рск е град в Сибир, Русия, административен център на Красноярски край, разположен на двата бряга на река Енисей.

Населението му към 2017 г. възлиза на 1 082 933 души. Градът е основан от казаци начело с войводата Андрей Дубенский през 1628 г. в междуречието на река Кача и Енисей като военно укрепление Красний, по-късно наричано Красний Яр. Статут на град получава през 1690 г. Красноярск е център на Енисейската губерния от 1822 г.

Михаил Кравцов ще ви разведе из необузданата дива природа като Сибир е една от най-големите природни перли в короната на Русия и именно тук можете да си прекарате повече от чудесно и да уловите огромни речни и езерни екземпляри риба. Най-добре похарчените пари във вашият живот са тези, които сте похарчили за вас и вашето удоволствие. Ние от ribari.net. ще Ви помолим да ни изпратите снимки или видеа от вашето пътуване и ще се радваме да ги публикуваме.

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

efekt-2.com

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук