Воблери TsuYoki

Воблери TsuYoki

Воблери TsuYoki наскоро се появиха на руския пазар. Тези предене примамки се използват за улов на големи и хищни риби. Те ще се впишат перфектно в арсенал от опитен или начинаещ рибар.

Какво е това?

Воблери TsuYoki са евтини примамки, които могат да гарантират добра хапка. С появата на воблерите имаше един вид революция в предене на риболов. Предимството им е, че те могат бързо да привлекат голяма риба Използването на изкуствени примамки не изисква умения и знания от страна на рибаря, така че те са популярни сред начинаещите. Воблерът се състои от тяло, изработено от здрави материали (пластмаса, силикон и др.), Една или повече куки и острие. Основните характеристики на воблера – плаваемост, форма на тялото и дълбочина на потапяне.wobblers tsuyoki

Чрез плаваемост съществуват три вида изкуствени примамки: плаващи, потъващи, жартиери. Според степента на проникване – повърхностни, средно дълбоки, дълбоки; в форма на тялото – с остриета (говеждо, навес, храна), повърхност (popper, crawler, stickbeit), без острие със средна дълбочина на потапяне (rattlin, darter, jerk-beit). Също така много производители произвеждат работници. Тялото на такива примамки се състои от няколко части, свързани чрез шарнирен път. Те приличат на мляна риба. Комбинираните воблери, изработени от меки материали, се наричат ​​swimbats.

За какво сме?

Воблери TsuYoki се използват като въртяща се стръв за различни резервоари за улавяне на големи хищни риби. Изкуствените примамки са създадени по такъв начин, че могат да бъдат на повърхността на водата или на дъното, имитирайки жива риба. Воблери се движат във водата поради светлината, която се люлее от едната към другата страна на пръчката. Такива движения се наричат ​​игра. Особеността е, че тялото на воблер може да копира истинска малка риба до максимум. Целта на всяка изкуствена примамка е да привлече по-големи риби. Производителите поставят рязко кука дълбоко в тялото на воблер, така че ако плячката грабне стръвта, тя вече няма да може да си тръгне.

efekt-2.com

Специални функции

Каква е разликата между wobblers TsuYoki? Аналози на всички стоки, като правило, имат функция – ниска цена. Риболовните принадлежности „Цуеки“ принадлежат към евтин сегмент. Това е тяхната основна разлика и предимство. Китайската марка произвежда стръв за всякакви условия за риболов. Воблери не са по-ниско качество по скъпи модели от известни производители. Освен това, TsuYoki непрекъснато разширява своята гама.

Спининговите примамки се считат за най-ефективни за улавяне на големи риби. Те са измислени преди почти два века в Америка. Специфичността на вобулерите е, че те имат много разновидности (попърс, планери, колена, миньори, проходилки) и имитират ранени бягащи риби. Такава стръв привлича хищниците незабавно. Качествените воблери имат един основен недостатък – високата цена. Не всеки може да си позволи да купи една стръв за 500 рубли. Марката Tsueki се счита за бюджетна алтернатива. Основните му предимства са:

  • широка гама от воблери от всички видове, типове и размери;
  • максимално сходство на аналога и оригинала;
  • отлично качество;
  • дълъг експлоатационен живот;
  • редовно актуализиране на събирането.

Аналози, съдейки по прегледите, напълно копират скъпата стръв. Те също „играят“, движат се на различни публикации, като оригинали.wobblers tsuyoki аналози

Аналози

Воблери TsuYoki – аналози на марки, известни в целия свят. Най-често китайската компания копира японската примамка.

Източник: bg.puntomarinero.com

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук