За или против с жената за риба?

За или против с жената за риба?


За или против с жената за риба? ВИЖ гледните точки..

Риболов или щастие на макс! Ваканцуване на язовир Ваканцуване и риболов е едно добро преживяване, което можем да си причиним. Истината е, че ако Вашето хоби е риболовът и съумеете да ангажирате Вашето семейство със сигурност ще можете да си прекарвате добре по-често или другата крайност – когато отивате за риба за да избягате от ежедневната битова среда, в която не се чувствате комфортно поради дрязги, егоцентризъм и вечната война за контрол и доминат.

Ribarihttps://www.facebook.com/ribari.net/?epa=SEARCH_BOX

Gepostet von Ribari am Dienstag, 10. Dezember 2019

efekt-2.com

Причините могат да са много, но със сигурност в тях участва жена било съпруга, било тъща. Не искаме да си навлечем гневът на феминистките организации, но със сигурност разделението на половете и техните навици, интереси привички води до една отровена среда на живот. Виждаме обаче и не малко снимки в социалните мрежи на жени, които помагат на мъжете си в риболова. Тогава риболовът се превръща в рай за рибарят – всичките неща, които обича са с него и щастието е на МАКС.

 

Истината е, че ако успеете да социализирате семейството си и ги направите социално ангажирани с вашето хоби риболовът се превръща в по-голямо удоволствие или пък грешим, вие кажете? Все пак в България имаме пословица „с деца да отидеш на баня, че да ти изядат сапуна“. Риболов или щастие на макс – когато сте сами в покой и тишина или шумен и забавен, което си е вид ваканцуване на язовир.

За или против сте с жената за риба?

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

 

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук