Михаил Петров: Не тровете мечтите си!

Михаил Петров: Не тровете мечтите си!


Михаил Петров: Не тровете мечтите си! Екокатастрофа на язовир Лобош Държавата уби поредният язовир. Убити мечти на 23 момчета или убити надежди за утрешният ден на България? Сълзи в очите на група доброволци, но как да възпитаваме идните поколения. Как да имаме природа имаме водоеми, как да имаме рибари? Абсурди от страна на държавата и безстопанственост!

Престъпна небрежност или престъпен модел на поведение? Къде са еко организациите или те са само за усвояване на фондове?
Къде са гражданските организации или те са само театрални митингови постановки, къде са рибарските организации? Къде са медиите?

Въпроси, които сами трябва да си зададем. За такова нещо в чужбина има затворени в затвора виновници. Залпово замърсяване ли има в язовир Пчелина? В България явно не само хора се изтрепват, не само животни, но и рибата като сега е обект на престъпността наречена апатия и безхаберие!

Когато държавата абдикира от задълженията си и когато хората се мобилизират да спасяват природата. Гледайте видеото на Михаил Петров, който възбужда един сериозен диспут за държавата и чистотата на природата, за ролята на институциите и отговорността на всеки един от нас.

Престъпна небрежност или модел на поведение? Как да възпитаваме идните когато ние сме лош модел за подражание, как да има утре когато днес цапаме природата?
Не тровете мечтите си!

efekt-2.com

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук