Монтаж корона

Монтаж корона


Монтаж корона – ето как се прави! Направи си сам своят монтаж корона. Времето е подходящо за направата на такъми и приготвяне за риболовният сезон. Риболовът за много мъже се превърна не само в приятно забавление и хоби. Това е специално удоволствие, възможността да се отпуснете и да получите тласък на енергия и енергичност.

Има много възможности за риболов. Започвайки от обикновена дървена пръчка като въдица и земни червеи, като примамки, до най-модерните технически иновации, които улесняват живота на риболовците. Но без значение каква опция е избрал рибарят – модерен тип или старомоден начин – всеки може да направи риболовни принадлежности със собствените си ръце.

Наистина, по всяко време рибарите са ги правили със собствените си ръце от импровизирани инструменти у дома. И това желание може да бъде разбрано, защото въпреки цялото изобилие от всякакви технически иновации в магазините, производителите на фабрики не могат да предскажат къде, на кое място, сезон, метеорологични условия, ще поведе друг любител на риболова. Всеки уважаващ себе си рибар има солидни запаси от тежести, куки и влакна.

Този принудителен домашен арест дава възможност да си прегледате такъмите и да си направите монтажи и профилактика на снаряжението. И мнозина от нас ще се възползват от ограниченията за да направят някои отлагани неща.

Ние ще ви предложим една техника – налейте си чаша ракия или вино с подходящото мезе и извадете кутията с арсенала, а другото ще си дойде от само себе си. Заредете се с търпение, теглете една майна правителствените мерки и си направете резервните монтажи, ремонтирайте си нещата и се подгответе за сезона. А докато си пийвате си спомнете хубавите емоции на водоемите, със сигурност когато видите някой блесна или монтаж ще си спомните и уловът от него и така ще трансформираме негативната енергия в полезна и дори след третата чаша приятна посока като засега наздраве, а после и наслука.

efekt-2.com

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук