ЦРОО към бракониерите: Здравето ви е важно за нас!

ЦРОО към бракониерите: Здравето ви е важно за нас!


Момчета от ЦРОО преди време направиха апел в социалните мрежи към бракониерите: Здравето ви е важно за нас. Ние не можем да знаем дали това е закана за здрав пердах, ако ги хванат или хуманен жест, но със сигурност там където има корупция и държавата отказва да си свърши работата като хората вземат закона в свой ръце и го прилагат.

Момчетата от ЦРОО денонощно охраняват водоемите и влагат не малко усилия по опазването, не само на рибата и еко системите там, а и на природата и е нормално да платят за техният труд да бъдат осъдените заловени бракониери, но тук все още Темида не достатъчно строга с нарушителите.

Въпреки всичко това тази година от ИАРА и ЦРОО очакват да влязат в сила не малко присъди и скоро ще има в затвора бракониери рецидивисти. Тук е ролята и на МВР да си върши работата, така че този вид престъпност да намалява с времето, а и с координация и по-добро взаимодействие между ЦРОО, ИАРА и МВР ще се постигнат добри резултати има сигнали, че на места тази верига се къса.

Нека да е ясно, че когато някой институция не работи ще бъде заставена да си свърши работата дори с цената на медиен и обществен натиск.

Обсъждат се вече в средите непопулярни мерки за да се покажат истинските лица на закононарушителите. Здравето Ви е важно за нас, но и спазването на закона е дълг за всеки един от нас!

efekt-2.com

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук