Александър Мечев със зловещи находки от ез. Загорка

Александър Мечев със зловещи находки от ез. Загорка

Браво на Александър Мечев, с личен пример ще направим водоемите по привлекателно място.
Пистолети, пушка, патрони и портфейли с пари са открити сред тоновете боклуци в ез. Загорка
Десетки гуми, пистолети, пушка и множество патрони са само малка част от извадените тонове боклуци от езерото Загорка, съобщи в интервю за радио Стара Загора секретарят на Спортния клуб по риболов в Стара Загора Александър Мечев.

При продължаващото от дни почистване на водоема са намерени и много мобилни телефони, лични карти, портфейли с пари, дронове и други ценни вещи, които са случайно изпуснати във водата. Съвсем неслучайно обаче в Загорка са били изхвърлени стъклени и пластмасови бутилки, батерии и кутии от консерви, много автомобилни гуми, някои от които от камиони и селскостопански машини, които сега стопаните на езерото изгребват с багер.

Ползвало се е от години като сметище, отбеляза Александър Мечев. Той призовава старозагорци да се включат в почистването в събота от 10 часа . Сборният пункт е на алеята пред фитнес залата (до кафе машината). „Ще осигурим ръкавици, чували и извозването на събрания боклук. От вас се иска добро настроение, малко усилие, а накрая несъмнено ще постигнем голям резултат. Нека малко поизчистим това, което сме мърсили с години“, канят от Спортния клуб по риболов в Стара Загора.

Част от откритите лични документи вече са върнати на собствениците, други се очаква да си ги получат. За откритото оръжие – няколко пистолета и една пушка, от Клуба по риболов са уведомили служба КОС при ОД на МВР по надлежния ред. Предполага се, че на оръжията ще бъдат извършени експертизи, за да се установи чия собственост са и дали с тях не са извършени престъпления. Един от пистолетите Александър Мечев откри, докато даваше по телефона интервю за Радио Стара Загора. Разговорът му с Тошка Събева чуйте в прикачения звуков файл.

efekt-2.com

Източник:bnr.bg

ВИЖ ОЩЕ СНИМКИ НА ПРОФИЛА НА АЛЕКСАНДЪР МЕЧЕВ.

Ние от ribari.net Ви молим при откриване на оръжие в някой водоем обадете се на 112 и съдействайте на полицията като най-вероятно това оръжие е било обект на престъпление.

Да почистваме водоемите е наш дълг, а задължение е да не ги замърсяваме! Да пазим природата чиста за да можем да я предадем в чист и вид на идните поколения!

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

 

 

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук