Бракониерски войни!

Бракониерски войни!


ИАРА: В цялата страна се водят бракониерски войни. Денонощно се наблюдават водоемите в страната като използват се дронове и топлинни камери, уреди за нощно виждане и всякакви средства за наблюдение и локация. Инспекторите са на терен в дъжд и студ, нощем и през денят.

Работата не е скрита и понякога дискретно прикрита и не се вижда, вижда се само когато заловим нарушителите! Превенцията е важна, но е важно и всички ние заедно с обществото да се преборим с този проблем именно затова ние от ИАРА винаги разчитаме на съдействието на будните граждани и всеки път дори при съмнение ви молим да подавате сигнал на телефон 112! Вие сте нашите уши и очи там кадето ни няма!

Благодарение на такива като Вас са предотвратени десетки престъпления в страната. Водоемите са на всички нас като екоситемите, които живеят в тях са на всички нас и трябва всички ние заедно да се преборим с бракониерите в страната. За наше най-голямо задоволство в страната се сформират много групи, които зарибяват водоеми, които полагат доброволен труд като охраняват и патрулират покрай тези водоеми.

Това е сформиране на гражданско мислене и можем само да адмирираме такива постъпки! На места такива групи почистват водоемите и полагат усилия заедно с децата си възпитаването на подрастващите е важно именно на тях трябва да завещаем водоемите и екосистемите в тях именно на тях трябва да завещаем природата в чист вид.

Благодарим на всички! Личният пример е важен, само така ще се преборим с бракониерите и байганьовщината!

efekt-2.com

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук