Българските рибари са номер едно в света!

ribari.net Българските рибари са номер едно в света!


Българските рибари са номер едно в света когато става дума за задружност и сплотеност, когато става дума за тяхното хоби и информираност нямат равни по света!
Сплотяват по различни поводи било то за кампания да почистят водоем или набиране на средства за някой в нужда, било то за зарибяване на язовири, било то за състезания и за един банкет са готови даже. Ние от редакцията на ribari.net искаме да благодарим на всички, които ни подкрепиха да върнем сайта в социалните мрежи.

Благодарим Ви и това, което правим е за всички нас, за природата и хобито ви, за страстта и начинът на живот, за доброто и лошото дори в тази магия наречена да си рибар. Само за едно денонощие над 1000 човека ни гласуваха доверие, а ние сме длъжни да го оправдаем!

 

С охота ще отразяваме всичко в рибарският сектор, което достига до нас. Защо се стигна до това ли, просто е, променяме средата, а някой не иска да се промени това, някой искат да си замърсяват, а други с мрежи да вадят рибата нощем и да я продават, трети пък да изхвърлят отпадъчните си води във водоеми и така дълъг е списъка.

Но ние няма да се уплашим и ще показваме истинските герои както и истинските нарушители, защото длъжни сме не само пред Вас, а длъжни сме пред майката природа, длъжни сме пред идните поколения. Затова скъпи приятели, ви казваме, че Българските рибари са номер едно в света, защото искат ли могат и планина да прекатурват както е казал народът – сговорна дружина сте.

Когато трябва да се отрази събитие – пишете ни, когато трябва да се даде гласност на някой проблем – пишете ни и ние ще бъдем с Вас като само заедно можем да променим себе си, а променим ли нас самите ще променим и ближните си, а те другите и така ще променим средата, която ни заобикаля към по-добро. Наслука ви желаем като мине карантината! Дай Боже всеки това от което има нужда, спазвайте законите на природата и другите! Благодарим Ви, за нас е чест и привилегия да ни приемете във Вашето семейство!

efekt-2.com

 

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук