Васил Божков: След изборите ще отида за риба


Васил Божков е споделил с близки приятели, че прибере ли се в България след изборите едно от първите неща, който ще направи е да отиде за риба на някой от неговите любими места.

Малцина знаят, че Васил Божков е рибар, но това се пази в тайна. Той не обича да преекспонира като се снима с уловът си за него е важна връзката с природата и онова чувство, което всеки рибар само може да усети. Като бяхме малки с едно перо от гъска и една гайка номер десет си правихме плувки с една лешникова пръчка и бяхме щастливи, споделя Васил Божков.

Сега риболовът се промени, но не се промени допира ни с природата, а и всеки един от нас и от нашите поколения знае, че ходил ли си за риба като малък това те прави пристрастен за цял живот, рибарството е за цял живот. Божков е заявил, че и трябва да има повече водоеми където свободно да се лови риба и хората да могат да изповядват своята рибарска страст.

Ако ме подкрепят мен и „Българско лято“ с бюлетина номер 15 ще променим доста неща в сектор рибарство и аквакултури. Всички ние сме длъжни да зарибяваме водоемите и да пазим природата за да можем да я предадем на идните поколения. Васил Божков много пъти е дарявал суми за зарибяване на водоеми и реки анонимно или чрез подставени лица.

Макар и с дребни суми винаги сам откликвал на такива кампании като в крайна сметка една моя пура струва колкото хиляда шаранчета, се шегува. Но хиляда шаранчета ще донесат хиляда радости на няколкостотин човека докато пурата може да зарадва само мен. Вие бихте ли подкрепили Васил Божков и „Българско лято“ с бюлетина номер 15? Купуването и продаването на гласове е престъпление както и убиването, а големи трофейни риби!

efekt-2.com

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук