Да помогнем на яз. Пчелина

Да помогнем на яз. Пчелина


Пролетта наближава,а с това и ежегодната кампания за набиране на средства за зарибяване на яз. Пчелина(Лобош) . Язовира претрърпя сериозен катаклизъм септември 2019 г , както мнозина от вас са запознати и според наши наблюдения количеството измряла риба е 1200-1300 кг бяла риба и не малко количество дребни рибки – костурчета, уклей, бабушка, бяла риба…

За наша/ваша радост, проблема е сериозен , но не и непоправим. С кампания „Зарибяване 2020″ не само, че ще компенсираме загубите, но и ще надградим! До момента кампанията не бе обявена официлано , но събраната сума от 2019 до момента, прехвърля 9 (девет) хиляди лева ! ! ! Очакванията са на 1 април сумата да достигне НЕ събираната до сега сума за доброволно зарибяване в България – 16-17 хил лв ! ! ! Ако искате да сте съпричасстни към каузата ни, като дарите сума по Ваш избор, начините са три:

– Банков път – банковата сметка е на ПРОФИЛНАТА СНИМКА НА ФБ СТРАНИЦАТА НИ ! ЦКБ, BG05CECB979010A5423700 Марио Антонов
– Еконт , офис“ Пазара“ , наложен платеж за Марио Антонов 0897640280
– На ръка за хората от Перник, София и областта – 0897640280

Зарибяването ще бъде с: бяла риба или сом (уточнява се, кой от двата вида да е, по ред причини) толстолоб, шаран и бял амур.
МОЛИМ, в основанието за превод да бъде УПОМЕНАТА рибата ,с която искате с вашите пари да бъде закупен съответния зарибител.
Пример- 50 лв, основание превод: бяла риба, шаран и тн…
Ако няма основание за плащане, по подразбиране вашите пари ще бъдат насочени за бяла риба или сом ( бялата риба пострада най-много от екокатастрофата)
Относно размера на зарибяваните рибки през април-май-юни 2020 г., не можем да дадем еднозначен отговор, всичко зависи от разполагаемите рибки в развъдниците в БГ, от които ще закупим зарибителния материал.

ВАЖНО !!!
По един или друг начин, до всеки един дарител ще достигне информация и пълен поименен финансов отчет за приходи и разходи, както винаги е било от ноември 2016 г., та до днес и за в бъдеще !

efekt-2.com

Имаме сериозното и отговорно уверение от страна на новото градско управление, начело с кмета на гр. Перник Г-н Станислав Владимиров, че ще се направи всичко възможно, да не се допуска СИСТЕМНОТО замърсяване на река Струма, каквото бе през 2019 г. което бе и основния „виновник“ за екокатастрофата на любимия язовир.
РИОСВ- Перник – всички граждани на Перник ги следим изкъсо и при нова издънка, всеки е добре дошъл на нов протест организиран отново от ЦРОО-Перник. Протест 2019 бе с 106 души, ако се наложи отново ще сме пред вратите на атрофиралата държавна агенция, но този път броя на протестиращите ще бъде значително по-солиден !

Пролетта наближава,а с това и ежегодната кампания за набиране на средства за зарибяване на яз. Пчелина(Лобош) . Язовира…

Gepostet von Да спрем бракониерството на язовир Пчелина – Лобош am Sonntag, 1. März 2020

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

 

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук