Захранка

Захранка

Всеки използва захранка за да привлече рибата при себе си. Какво съдържа обаче тя? Смес от вкусове и аромати, а консистенцията се прави в зависимост от това каква риба искате да привлечете и на какъв водоем сте.

Всеки приготвя сам своята захранка в зависимост от риболова, който ще извършва на терена и водоема както и от информацията, която има за рибите във водоема и тяхното поведение. Всеки има своята хитрост, която добре ще омеси с маркетинговото проучване за водоема, което е направил накратко стратегията, информацията и опитът трябва добре да се объркат и като добавим парченце късмет всичко ще бъде благополучно.

Разбира се има хора, които използват готови захранки, които се продават във всеки рибарски магазин. Готовите захранки са продукт, който е тестван дълго време преди да бъде пуснат на пазара, но те са комплексни и широкоспектърни. Естествено има строго конфиденциални за определени риби и вид риболов. Но най-важното е да познавате водоема и поведението на рибата на самият водоем захранката е важен компонент, но умението да анализираш средата и да я комбинираш с опитът превръща риболовът в изкуство за надхитряване.

Приготвянето на захранката е като кулинарството – от едни и същи продукти можете да направите различни ястия някои вкусни, други приемливи, трети да ги наречем, че не стават за ядене. Рибата има своите предпочитания, а големите риби изискват много деликатен подход. Наричаме тънкостите и умението деликатен подход, защото всичко е от значене от това колко и каква захранка да се подаде до поднасянето на основното меню като тук е тарикатлъка, а другото е късмет и майсторско отработване на играта и борбата с трофеят.

efekt-2.com

 

Всеки има своя формула за успех, но малцина могат да се похвалят с резултататите си . Анализът е важен в следствие на него са резултатите и запомнете „две мнения са повече от едно, а три мнения са повече от две“. Захранката е важна, но по-важно е какво и как се смесва в нея. Вие имате ли универсална формула, която работи безотказно, ако е да, споделете с приятел!

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук