Калоян Белополски за изборът на примамка за Лаврак

Калоян Белополски за изборът на примамка за Лаврак


Избор на ПРИМАМКА за ЛАВРАК Риболов на плитки, воблери, така наречените повърхностни примамки за плитки води. Калоян Белополски показва и видовете изкуствени примамки подходящи за Лавраци и за Лефери.

Цветовата гама трябва да бъде добре подбрана за денят и нощта. В зависимост от часовата зона на риболова. Имитация на дребни заргани също е добра примамка.

В различните ситуации се използват различни примамки в зависимост от лопатката на воблера се сформира и газенето на примката.

Как да изберем воблер за лавраци? Теория за тактиката на риболов, поведението на примамките и как да изберем най-подходящата за дадената ситуация. Клипа е заснет на остров Лимнос.

По-голямата част от използваните във видеоклипа такъми или техните най-близки аналози може да намерите тук: РИБОЛОВЕН ОНЛАЙН МАГАЗИН „РИБИ И ТАКЪМИ“ Риболовът от брега е доста интересен, но е не толкова атрактивен като този от лодка. Но се изисква майсторлък и не само трябва си познание за терена и подводната настилка – дали е песъчлива или камениста, а в зависимост от това и се избира примката за да не ви се закачи по камъните и да се използва правилният диапазон и дълбочина. Гледайте филма и се забавлявайте.

efekt-2.com

Във всеки филм има какво да научим!

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук