Калоян Белополски: Ледени костури+ВИДЕО

Калоян Белополски: Ледени костури+ВИДЕО


Вижте как Калоян Белополски лови ледени костури Живата стръв е най-дейна при риболов на лед. Добре е от време на време да се пускат по няколко ларви като това влудява рибите. И така на практика, ако в първият половин час не реализираме удар значи не сме уцелили мястото. Трябва захранката да привлече няколко риби и когато ги задържите на место ще привлечете и други.

Шегуват се рибарите, че Калата не може гладен да лови риба. Интересното е, че Бабуките и пъстървите кълват доста над дъното. Риболовът на мормишка набира популярност последните години у нас. Гледайте ВИДЕОТО:

Втората част на един много резултатен и атрактивен риболов на костури, и бабушки върху леда на язовир „Алино“.

В тайните на този тънък риболов ще ви въведат Калоян Белополски, Йордан Софков, в чиято памет публикуваме видеото и Янко Велев – все водещи имена в зимния риболов. Вижте как се примамват капризните риби под дупката и как за дълго се задържат на нея.

efekt-2.com

Отново ще може да проследите ексклузивни подводни кадри на хранещи се риби… По-голямата част от използваните във видеоклипа такъми или техните най-близки аналози може да намерите тук:

 

Ние от Рибари Нет се надяваме, че сме Ви били полезни, защото всеки път когато Калоян Белополски показва своите видеа научаваме по някоя рибарска тънкост.

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук