Коноп като захранка

Коноп като захранка

Коноп като захранка виж още по темата.

Конопеното семе е друга страхотна алтернатива, която също така допълва и други видове стръв, като царевица и тигров фъстък.Този природен продукт е едно от най-добрите семена за захранка и създава страхотен хранителен нагон у шарана.

Наситения коноп на CC Moore е страхотен, с омаслени частици, които като се използват в комбинация с пелети или царевица за захранка, означава, че има голям избор от тях и за стръв.

Можете да експериментирате със сместа от коноп като добавяте към него различно течности и добавки, за да създадете неповторима захранка за шарани.

Най общо казано опитвайте се да ловите с възможно най-малката стръв, като ловите на петно от коноп, няколко зърна от изкуствена царевица или 8мм пелети ще бъдат по-подходящи за шарана отколкото едра стръв, понеже няма да се различава много по размер от основната захранка.

efekt-2.com

Друг трик е да добавите към сместа от коноп и други дребни частици малко вряща вода, тя ще спомогне да се отделят естествените масла и ще работи по добре захранката във водоема.

Източник:carpbg.com

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук