Ловецът на бракониери Шенол Хасанов: Тези бракониери тъпи ли са?

Ловецът на бракониери Шенол Хасанов: Тези бракониери тъпи ли са?

Един въпрос, много снимки и няколко трофейни риби на свобода. Вижте коментара на Шенол Хасанов в социалните мрежи:

Искам да задам един сложен въпрос на тези бракониери – тъпи ли са? Поредна успешна акция – освободени 3бр шарани единия над 10кг., три бели риби и около 20кг каракуда всичките над 0.500грама от ЦРОО-яз.Ястребино.

 

Gepostet von Shenol Hasanov am Sonntag, 29. März 2020

efekt-2.com

Пир по време на чума ли е забраната за риболов в момента като тази забрана е породена от ограничителните мерки и бракониерите нарушават ограниченията и ходят необезпокоявани по водоемите. Да ама не, ловците на нарушители от ЦРОО не спират да показват и да наказват тези безчинства като заедно с инспекторите от ИАРА и МВР им се съставят актове и се унищожават мрежите.

Този път обаче са бързите мерки са спасили и няколко трофейни риби. Браво на Шенол, браво на всички, които се борят с беззаконията в страната. Тримата нарушители са от кв. Дивдядово на гр. Шумен. Само за два дни две успешни акции на Шанол на язовир Ястрибино.

Затова и той пита тъпи ли са бракониерите като знаят, че имаме термокамери и пак идват. Припомняме, че в момента риболовът на Бяла риба- Сулка е забранен и не си струва за две риби да ви конфискуват лодката дето се казва.

В случаите, в които сте свидетели на бракониери звънете на 112, анонимността ви е гарантирана.

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

 

 

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук