Магнитни риболовци

Магнитни риболовци

Магнитни риболовци виж тук..
Едно интересно хоби, което набира скорост в световен мащаб! Интересното е, че се улавят различни находки с този магнит като можете да извадите много куки за риба, воблери, скъсани кукички, тежести от рибари, но можете да попаднете и на антики както и на предмети свързани с дадена криминална дейност като оръжия, ножове, пистолети и пушки дори!

Откриват се крадени автомобили даже танкове от Втората Световна война. Един еколог ни сподели, че дори са намерили огромен кран в една наводнена кариера. Културните пластове не спират да ни изненадват, казва една млада еколожка. Съветът на младите еколози е да почиствам реки и езера и събраните консервени кутии и метални предмети да се оставят на определените места за това.

Други алармират, че нивото на замърсяване на по-големите морски и океански водоизточници катастрофално от потънали кораби до съкровища, всичко можете да намерите, но трябва екипировка за гмуркане, кранове, сериозни средства за това. Ентусиасти не липсват както търсачи на съкровища и начин за бързо и незаконно забогатяване.

Истината е, че всеки може да практикува това еко занимание, но преди да почистим трябва да спрем да замърсяваме! Магнитни риболовци или търсачи на съкровища?

Ако намерите оръжие в някой водоем или боеприпаси веднага трябва да се обадите на 112, защото това може да е опасно за Вас и околните, а оръжията най-вероятно са обект на някое неразкрито престъпление!

efekt-2.com

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук