Най-новият хит: Лов и риболов в Сибир

Най-новият хит: Лов и риболов в Сибир

Лов и риболов в Сибир.Вижте как е възможно ова.
Сибир е едно от най-труднодостъпните места именно заради това остава и недокоснато от цивилизацията и там в дивата природа се крият едни от най-големите ловни и риболовни трофеи. За късмет на Баровците, които инвестират в риболов и лов на трофейни животни, а ние от Ribari Net можем да съдействаме за техен личен асистент в Сибир. Човек с опит в организирането на планински речни преходи.

Можете да обстреляте мечка или да ловите пъстърви там където самият Владимир Путин сам ходи. Можете да ловувате от тундра до тайга невероятни животни. Естествено това не става веднага, а нужно е добро планиране и предварително уговорени маршрут и цели. Там преходите са трудни и затова до някои дестинации се стига само с вертолет. Обикновено записванията за там се правят зимата и се посещава Сибир през лятото. Опитните планински водачи казват „тук нещата не са като при Вас, хората не харесват телефоните и един маршрут се прогонва предварително“.

Местата за биваци и къде ще се отсяда се проверяват лично като понякога до тези места се стига само на кон. Планирането на едно такова изживяване струва много не само на туриста, но и на екипът да се подготви. Професионализмът е на ниво, защото всеки детайл трябва да бъде изпипан в дивата природа, защото всяка грешка може да бъде фатална затова и опитните водачи си избират месеци напред правилният маршрут.

Те са екипирани със специализирана техника – високопроходими машини, лодки, палатки и всичко нужно. Но едно такова преживяване си струва усилията, казват те като остава незабравими спомени. Сибир е най-новата дестинация за която няма да намерите оферти при туроператорите, защото там е дивото където човешки крак не е стъпвал. От подводен риболов с харпун в езерото Байкал до стрелба по диви огромни мечки, минавайки през бързи и големи реки и всичко това с първокласна Водка и Хайвер с най-високо качество, това предлагат нашите експерти в Сибир. Екстремно, красиво и истинско е това в Сибир .

efekt-2.com

Не се притеснявайте да се свържете с Рибари Нет като ние можем да съдействаме сега! Хубавото време там е ограничено и броят на хората, които можем да уредим да посетят Сибир също не е голям – малки групи по няколко човека. Не се притеснявайте да се свържете с нас, ако имате въпроси!

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

 

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук