Нивото на водоемите в Гърция, Македония, Сърбия и Румъния над 50%

Нивото на водоемите в Гърция, Македония, Сърбия и Румъния над 50%


Справка направена за състоянието на водоемите в съседните държави показва, че нивото на водоемите е над 50-55% и валежите в тези държави не са нито над средните, нито под средните, а такива са и у нас. Водната криза е плод на изкуствено и безстопанствено източване на водоемите ни.

Само в България има проблеми с водата твърдят експерти и добавят, че явно тази година само климата на нашето правителство е проблем за водните ресурси на Балканите, защото в нито една държава съседна на България няма проблем с водата във водоизточниците за населението. И така след като България е една от най-богатите на извори в света, след като България изнася минерална вода за целият свят с доказани вкусови и минерални качества как така няма вода за собственото си население?

Кризата е в главите на някой хора, а другото е добре пресметната манипулация, която води до хаос в обществото. То не беше уран в водата, то не беше брутално замърсяване на реките, а сега и алчността на някой води до тези резултати. Изсичането на горите, унищожаването на водните екосистеми за това никой не говори.

Няма и организация на рибари, която да защитят това, което се случва с водоемите ни. Ние от Рибари Нет сме готови на действие, но трябва да ни подкрепите и Вие, защото България е на всички нас! Да вдигнем нивото на Българският патриотизъм, призоваваме ние!

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

efekt-2.com

Виж повече на : ribari.net

 

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук