Пелети за риба

Пелети за риба


Пелети за риба виж още по темата..
Аз съм голям фен на пелетите, няма съмнение, че пелетите са феноменален начин да привлечете шарана и да го накарате да се храни. Има много различни видове пелети на пазара днес, както по форма и цвят, така и по състав, което предоставя голяма възможност за улов на шарани.

С толкова много видове пелети, без съмнение можете да направите страхотни миксове, като ползвате различни по размер и форма пелети, което не само ще направи по-лесен улова на риба, но и те работят много по-бързо от протеинови топчета.
Ползвайки различни по форма пелети ще държите с часове шарана на петното ви, тъй-като те се разтварят с различна скорост.

Моя съвет е да ползвате малки пелети с размери между 1 и 4 мм., но може да добавите и малко по-големи, които да ползвате и за стръв по късно.
Готовия микс пелети на CC Moore’s readymade mini-ultramix pellets е върховен бленд от малки пелети с високо качество.

Пелетите са особено подходящи за ползване с ПВА, сподове и метод фидери и имат страхотно действие както сами по себе си, така и в комбинация с други видове стръв.
За да ги подсилите можете да ползвате течни дипове в ПВА продуктите или да дипнете самата пелета ако я ползвате за единична стръв.

Източник:carpbg.com

efekt-2.com

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук