Река Черна за пореден път е замърсена

Река Черна за пореден път е замърсена


Местната мандра получава глоби, а хората смрад. Хората протестират и се жалват за лошата миризма, но никой не говори какво се случва с рибата.

Какво се случва с еко системата и водните обитатели. За съжаление такава е практиката – те тровят рибата и си плащат глобите, а природата нас глобява като всички рибари и всички хора, които живеят около замърсените водоеми. За съжаление няма силни инструменти за въздействие върху тези, които замърсяват природата. Те дават пари за глоби, с което все едно си купуват индулгенции, с които да продължават да замърсяват.

Кой продава правото да унищожаваш това, което не е твое, кой продава общото ни наречена природа? Трябва да има по-строги мерки за замърсителите и задължително да могат да влизат в затвора. Скъпи приятели, подавайте сигнали, ние от Рибари Нет ще реагираме също.

Днес е река Черна, утре ще е друга! Безстопанствеността и ненаказуемостта създават модел на поведение, което е най-големият враг на обществото. Трябват строги закони, но и ред за прилагането им. Търсят се доброволци за спасяването на нашата планета, защото тя е нашият дом, а не задният сметищен двор!

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

efekt-2.com

Виж повече на : ribari.net

 

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук