Риболов и кокаин – какво стана с 300 килограма захранка от Колумбия?

Кокаин за захранка или на какво кълве в Черно море? След като миналата година МВР привика всички рибари по разписание на лодките излизали в Черно море по списъка от ИАРА от южното ни Черноморие нито един рибар не си е признавал да е намирал кокаин. Да припомним, че миналата година покрай Шабла изплуваха 169 килограма кокаин.

По късно МВР и цялата Българска Мафия се втурнаха на разходка с лодка да не говорим, че е имало и политици с яхти да кръжат внезапно из морето. От собственици на големи бизнеси до най-бедният рибар всички бяха в открити води, но кой откри липсващите 300 килограма? Питаме кой, защото после спряха внезапно да търсят колумбийската находка. И защо някак си се знаеше колко килограма липсват?

И така до ден днешен обаче всички лодкари и рибари или са обект на наблюдение и се чака някой да покаже рязко стандарт или находката е била открита от МВР и усвоена като европейски фонд или Мафията си я е прибрала и продала по етапният канален ред или защо никой не я търси.

Много въпроси останаха незададени, а и тези дето много питата бързо остаряват. Но едно е ясно, че не само страстта към рибата може да те изкара сред вълните на Черно море.

efekt-2.com

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук