Риболов – най-доброто лекарство против стрес!

Риболов – най-доброто лекарство против стрес!


Всички знаем, че ходенето на риболов не e само страст, но и терапия, която лекува стресът и освобождава от напрежение.

Живеем в кофти времена и всеки търси отдушник за проблемите си, но не всеки го намира. Някой пробват с чашка в ръка, a други минават на хапчета предписани от лекар, трети на хапчета предписани от дилъри, но истината е, че и тези, който отиват на църква и тези, който отиват на кръчма искат едно и също нещо – да бъдат омаяни, да се освободят от някакъв душевен товар и да намалят стреса.

Риболовът е най-доброто лекарство! Досегът с природата, песента на птиците, чистият въздух и промяната на фокусът на внимание е едно от нещата. Но някак си когато спим на водоема се наспиваме.

Някой казват, че това е от чистият въздух и донякъде са прави, но когато сме на море или водоем има отделяне на отрицателни йони като на морето са повече, защото към тях добавяме и йодни изпарения, но се наспиваме далеч по-добре на водоемите, защото тук не само физически си почиваме, но и психически .

Ако търсите лекарство против стрес няма да го намерите в града, а сред природата. Мирисът на билки и досегът с природата балансират вашият био ритъм, пречистват се чакри, енергията на природа ви обгръща поглъщането на слънчеви лъчи и спокойствието, което ви обзема е чувство, което няма къде другаде да усетите.

efekt-2.com

Стресът няма място при вас и всичко придобива други измерения! Умът ви се пречиства, ставате нов човек, както обичаме да казваме. Зареждате се с енергия и ставате позитивни, а какво по-добро от това? И ако към всичко това добавите и някой снимка с голяма риба удоволствието се превръща в спомен, а в споменът се запечатва всеки дъх, всеки мирис, всяка минута покой и радост. Какво е вашето мнение – риболовът ли лекува най-много стресът или има и нещо по-добро?

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук