Риболов на таймен в Сибир: Риболов – 2020

Риболов на таймен в Сибир: Риболов – 2020

Таймен предпочита пресни води и реки и затова се среща там където е най-чистата природа на Русия, там където няма голяма човешка намеса в дивата природа, в реките Ок, Урал и Алтай, в Якутия и Далечния Изток, във водите на северните райони на Кавказ и дори в Байкал. Риболовът в Сибир е много популярен. Както и в северните части на Монголия. Но за сведение на Рибарите големите екземпляри в Монголия са силно намалели заради големият брой рибари посетили този регион. Сибир остава неразорана нива засега за риболов на големи трофейни таймени и щуки. Тази голяма и силна риба може да избие човек от лодка с удар с опашка. Честата опасност и дава уловка, острота и интерес и затова се организират от опитни водачи, които познават терена и местата.

Познават местната флора и фауна и са добре подготвени. Записванията за този тип риболов са към своят край, защото групите са малки, а желаещите са много. Това е скъпо удоволствие и цените се сформират в зависимост от това какво желае групата. Опитните водачи са инвестирали години опит и техника като имат високодостъпни автомобили и луксозни такива, имат изградени контакти с тези свои агенти в труднодостъпните региони, имат лодки и къмпинг оборудване отговарящо за условията в тези региони. Последните резервации са до 01.03.2020 година след това ще трябва да чакате година за новите риболовни турове.

Gepostet von Михаил Кравцов am Sonntag, 24. November 2019

efekt-2.com

Природата е дива и необуздана и само в определени месеци времето е подходящо за риболов в дивата природа. Един от най-опитните водачи в Сибир Михаил Кравцов тази година залага на тези координати (51.346296, 96.501430) и Унжей-Аксы (51.373857, 96.709067), ако желаете да посетите Сибир и да ловите тези легендарни трофейни риби се свържете с него, защото времето за резервация изтича.

Такива риболовни излети се нуждаят от планиране на най-малките детайли както и време за уговаряне и прогонване на маршрута все пак в Сибир не е като тук и там разстоянията са големи, ако някой желае може да се върже с нас или директно с Михаил Кравцов! Ние ще бъдем доволни да съдействаме за такова риболовно преживяване в замяна на това обаче правим уговорка, че ще искаме снимки от това пребиваване. Наслука и до нови срещи приятели!

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук