Ръчно направени куки за риболов

Ръчно направени куки за риболов


Как се правят ръчно направените куки за риболов? Експертите в риболова казват, че за да извадите голяма риба ви трябва и здрава кука.
Здравите куки се правят от стоманена и хромирана дебела тел. Телта трябва да бъде хем достатъчно здрава на усукване, хем да не бъде толкова закалена, че да се чупи.

Стоманената тел, която се използваше през Комунизма е с по-добро качество от сегашната, казват старите майстори. За целта това не става само с добро желание, а трябва и специално приготвено оборудване. Тънкостите при фиксиране на оборудването също са обект на дълбоко изучаване на материята, номерологията на куките както и потребностите за какъв вид риболов ще се използва продуктът.

От речен до океански всеки си има своите специфични потребности и изисквания. Само добрата кука може да ти гарантира добър улов и най-важното, че ще извадиш рибата. Ето как един Българин си е направил нужните инструменти за да произвежда истински здрави куки за риболов. Майсторът използва неръждаема стомана – черна 65G и след 20 години стаж той се е спрял именно на качествата на тази стоманена тел. Гледайте видеото на и дано сме ви били полезни!
Добрият улов има нужда от добра кука. Ръчно направените куки са гарант за добрият рибар като всичко е от значение и професионалистите го знаят.

куки за риба
Снимка архив : 24chasa.bg

Майсторските изработки на тези куки са дело на майстора Ангел Владимиров, ако някой има информация как да се свържем с него, моля свържете с нас.

Автор: Стефан Иванов

efekt-2.com

Майсторските изработки на тези куки са дело на майстора Ангел Владимиров, ако някой има информация как да се свържем с него, моля свържете с нас.

Телефон: 088 628 8458
Имейл: [email protected]
Facebook: Ribari
Youtube: Ribari Bulgaria

Ние ще се свържем с него за да направим по-добър репортаж полезен на всички нас .

 

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук