След африканската чума по свинете наред е африканска чума по водата

След африканската чума по свинете наред е африканска чума по водата

Водата..
Схемата е ясна и е приложена първо в Африка.
И така на практика трябва да се приватизират ВИК дружествата, но как да стане и кой да го направи?

Първо се източват язовирите и водосборите на страната.
Така се създава криза, а после държавата казва, че не може да се грижи за ВИК, защото мрежата е стара и няма пари да я отремонтира така се появява чужд инвеститор.
Но преди да дойде чуждият инвеститор, държавата ще тегли милиарди от световната банка за ремонт на водопреносната мрежа.

И така след като бъде подменено всичко тогава ще я дадат на чуждият инвеститор, който ще иска огромна концесия върху извори и водоизточници и така на практика правителството ще намери един огромен рушвет от някой, който ще дойде у нас да ни обере асмата и да ни продаде нашето грозде на далеч по-високи цени както стана с електроразпределителните дружества или нещо подобно, но далеч по-брутално.

Този инвеститор обаче няма да му пука за рибарите, няма да му пука за хората нито за качеството на водата, нито за еко разнообразието, нито за флората, нито за фауната, а той ще бъде воден само и единствено от една цел – набиране на максимално повече средства с минимални разходи.

Добре дошли, всичко печелившо се унищожава за да може да бъде продадено на безценица – старата приватизационна схема на нов глас.
А как само правителството говореше за онези приватизатори дето ограбили страната ни и днес народът си говори, но схемата е започнала днес е перни утре и други градове.
Къде са еколозите сега няма ги те ще се появят когато дойдат инвеститорите.
След Африканската чума по свинете сега е наред новата африканска схема и по този начин бяха приватизирани всички извори и водоеми в Африка.
А на чумата да ни тръшне дето позволяваме това да се случи!
И докато има кампания снимай си пусни при рибарите докато си мълчите скоро няма да има с какво да се снимате.

efekt-2.com

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук