Яз.Порой вече ще се охранява от най-новия ни клон- ЦРОО Бургас!!!

Яз.Порой вече ще се охранява от най-новия ни клон- ЦРОО Бургас!!!


Яз.Порой вече ще се охранява от най-новия ни клон- ЦРОО Бургас!!!
Луд екшън на яз.Жребчево и заловен бракониер след 30 минутно преследване в гората.
Любители риболовци извадиха хрилна мрежа от б-ри на р.Тунджа при с.Шаново.

Яз.Порой е поредния язовир, който ще се охранява, зарибява и почиства от доброволците на ЦРОО.Групата доброволци е от гр.Бургас и още с първата си проверка, извършиха и почистване на язовира.Скоро ще ви информираме и кой е организатор на ЦРОО Бургас и ще качим и телефон за сигнали, в случай на нередности.Успех на ЦРОО Бургас и се надяваме да се включат ударно в охраната на яз.Порой.

При нощна акция на яз.Жребчево, съвместно със служители на ИАРА сектор Стара Загора, с термокамерата на ЦРОО са забелязани бракониери, разполагащи мрежи в местност „Мантинелата“.На сутринта, при опит да бъдат заловени, бракониерите навлизат в гориста местност с кон и каруца.След около 30-35 минутно преследване, едно от лицата е заловено заедно с каруцата и натоварени в нея хрилни мрежи и лодка.На нарушителя е съставен акт, като мрежите и лодката са иззети.Поставянето и ваденето на мрежите от бракониерите са записани с термокамера и може да ги видите в коментар под статията!!!

Gepostet von Централна Рибно-Опазваща Организация am Montag, 16. Dezember 2019

efekt-2.com

Любители риболовци са извадили около 60 метра хрилна мрежа от б-ра с.Шаново.Във водата е върната 1 бр. бяла риба с тегло около 3-4 кг.Мрежата е предадена на ИАРА Стара Загора.

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук