Бракониерски войни и закани

Бракониерски войни и закани ribari.net, ribari


Бракониерски войни и закани лов на браконери .

Има едни момчета от Централна Рибно-Опазваща Организация и едни други от ИАРА – Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури. Тези мъже и жени всеки ден се борят с бракониерите в страната.ribari.net

И понеже Бракониерите са хора, които престъпват закона с цел набавяне на средства като ограбват природните ресурси се третират от НПК като престъпници.
Ето един апел от социалните мрежи:

„Понеже един бракониер скоро говорил, че термо-камерата била блъф и ни я били дали само един-два пъти, ето я в цял ръст. Ей не разбрахте ли, че каквото го кажем става. Хващайте си пътя с време, защото останахте 2-3 и точно вие, които продължавате на Тича с години да нанасяте щети на рибното ни богатство, точно вие предстои да бъдете заловени за промишлен риболов и изправени пред съд. Ще ви бъдат конфискувани коли, лодки, двигатели, мрежи в полза на държавата. И това ще стане, обещаваме ви. Ще се научите да работите като другите хора , да ходите на работа. Не ви е познато знам. Някои вече са със запорирани коли и средства от актовете през лятото на 2019 година. Понеже са глухи към посланията ни. Не разбрахте ли, че хората повече няма да ви търпят. Времето ви изтече.”

efekt-2.com

Gepostet von Boyan Ganchev am Freitag, 6. März 2020

Та нека си знаят бракониерите, че там има едни мъже и жени дето денонощно бдят и следят и въпрос на време е да ги изловят.

В случай, че вие станете свидетел на бракониери не се притеснявайте да изпълните вашият дълг към природата и родината, обаждайте се и подавайте сигнали на тел 112!

 

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук