Какво ни казва океанът днес? + ВИДЕО

Какво ни казва океанът днес? + ВИДЕО


Всеки трябва да гледа това видео, всеки един от нас. Здравейте, аз съм океана. Заемам по-голямата част от тази планета. Аз я оформих. Всяка река. Всеки облак и всяка капка всичко води към мен. Всяко живо същество тук има нужда от мен. Аз съм първоизточникът. Всички те изпълзяха от мен. Хората. Те не са по-различни. С нищо не съм им длъжен. Аз давам. Те вземат. Но мога по всяко време да отнема.

Така е било винаги. И без това планетата не и принадлежи. Никога не е била тяхна. Никога няма и да бъде. Ала хората те вземат повече от техният дял. Тровят ме, а после очакват да ги храня. Е нещата не стоят така. Ако хората искат да са в синхрон с мен и природата и да взимат от мен. Съветвам ги да слушат внимателно. Ще го кажа само веднъж. Ако природата не бъде опазена здрава, хората няма да оцелеят.

Просто е. Аз ли? Пет пари не давам дали има хора или не. Аз съм океанът. Покривал съм цялата тази земя преди. Винаги мога отново да го сторя. Това е всичко, което имам да казвам. Ние от ribari.net казваме, че не само океанът ние трябва да пазим природата си и да я предадем в чист вид на идните поколения и да ги възпитаме да живеят в синхрон на тази планета не като потребители, колонизатори и експлоататори, защото друга планета нямаме.

Споделете тази публикация на стената си, нека повече хора бъдат докоснати от думите на океанът!

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

efekt-2.com

Виж повече на : ribari.net

 

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук