Полицията изгони Рибари от река Марица

Полицията изгони Рибари от река Марица


Полицията изгони Рибари от река Марица

Можем ли да ходим за риба?

Полиция разгони на няколко пъти събрали се на едно място повече от двама души край Марица днес. Притиснати от скуката хората решиха да използват хубавото пролетно време за разходки и раздумки от северната и южната част на реката, пренебрегвайки една от последните мерки срещу епидемията.
Двама Рибари решили да натопят плувките веднага били респектирани и от полицията им припомнили че мерките трябва да се спазват стрикно.

Униформени служители на реда обаче обикаляха с патрулни автомобили и днес предупреждаваха излезлите навън в карантината да се прибират у дома. В същото време много пловдивчани пък избраха велосипедите и тичането като начин да забравят за изолацията.

Центърът на града бе пуст и призрачен през целия ден. Централните паркове останаха затворени за посетители. Минувачите по центъра бяха единици. Хора се събират само пред аптеки и хранителни магазини, като всички се стараят да спазват мерките, наложени от правителството. Множество хора обаче е имало тази сутрин пред Била в Централни хали, където опашката е стигнала до Джумаята.

efekt-2.com

За Била може за риба.

Източник: Булпресс!

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук