ПРОВЕРКИ ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЗАБРАНАТА ЗА РИБОЛОВ И В ПАЗАРДЖИК

ПРОВЕРКИ ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЗАБРАНАТА ЗА РИБОЛОВ И В ПАЗАРДЖИК


Серия от проверки извършиха инспекторите на ИАРА – Пазарджик в рамките на няколко дни. За установените нарушения са съставени актове.

След подаден сигнал е извършена проверка на язовир „Ветрен“ и язовир „Карабунар“, при която са установени трима нарушители, извършващи любителски риболов по време на забрана за улов на риба през периода на размножаването, без да притежават билет за любителски риболов, както и с повече от допустимия брой въдици в изкуствени водни обекти. За тези нарушения са съставени три акта. При проверката съдействие оказват полицейски служители към РУ- Септември.

В друг случай след подаден сигнал е извършена проверка на язовир „Батак“, при която от проверени тридесет и пет риболовци, сред които са установени двама нарушители, извършващи любителски риболов без да притежават билет за любителски риболов. Съставени са им два акта.

Отново по сигнал е извършена проверка на река Тополница, в землището на град Пазарджик, при която е установено лице, извършващо любителски риболов по време на забрана за улов на риба през периода на размножаване на рибата,въведена със Заповед на Министъра на земеделието, храните и горите.Съставен им е акт.

 

efekt-2.com

ПРОВЕРКИ ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЗАБРАНАТА ЗА РИБОЛОВ И В ПАЗАРДЖИКСерия от проверки извършиха инспекторите на ИАРА -…

Gepostet von ИАРА – Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури am Mittwoch, 22. April 2020

При съмнения за нередности сигнализирайте на тел. 112.

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук