176см Таймен уловен на Хамсара

176см Таймен уловен на Хамсара


176см Таймен уловен на Хамсара Риболовен гит от Сибир предлага уникално приключение на Хамсара като там е уловен таймен с големина 176 см излизат трофейни екземпляри с тегло над 20 килограма, но най-често се улавят такива по 10 килограма.

Снимката ни е изпратена от нашият приятел там и сама по себе си показва за какви екземпляри става дума. Ако искате да ловите риба в огромните езера където лови самият Владимир Путин щуки.

Ако искате да уловите големи екземпляри в дивата природа с неземна красота на Сибир можете да се свържете с нас, ние ще ви упътим как да се разберете с най-добрият риболовен гит в Русия по тези места. Нашият човек, който повече от 14 години се занимава професионално с риболовен международен туризъм казва, че са улавяни и екземпляри над 30 килограма.

Такива чудовища няма по нашите географски ширини, такива екземпляри се срещат в Монголия и Сибир, но за жалост в Монголия вече се улавят много трудно, защото там риболовният туризъм е силно развит и реките вече са пренаселени, а истински дивите места са в Сибир, истински дивите риби са там в тайгата и тундрата, в големите реки и езера и само подготвен местен гит може да ви заведе до тези трофеи!

 

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

efekt-2.com

Виж повече на : ribari.net

Ако статията Ви е харесала може да я споделите:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук